Αρχική / Slider / Ολοκλήρωση εκπαιδευτικής περιόδου 2019-20

Ολοκλήρωση εκπαιδευτικής περιόδου 2019-20

Στις 31-05-2020 ολοκληρώθηκε, και τυπικά, η περίοδος εκπόνησης των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Κέντρου για το σχολικό έτος 2019-20.

Η φετινή χρονιά περιορίστηκε χρονικά, πλέον των δυόμιση μηνών λόγω της πανδημίας. Έτσι, οι ώρες διδασκαλίας που προσφέρθηκαν στα διάφορα προγράμματα μειώθηκαν κατά 25%. Επίσης, μας στερήθηκε η δυνατότητα να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η περίοδος της καραντίνας ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας. Ανατράπηκε η καθημερινότητά μας, μεταβάλαμε τις συνήθειές μας, την αντίληψή μας για τους ανθρώπους, για τη φύση, για τον εαυτό μας, τις προοπτικές μας, για τις αδυναμίες, αλλά και τις απεριόριστες δυνάμεις που κρύβουμε.

Σε εμάς, τους ανθρώπους του Πολιτιστικού Κέντρου, εκτός των παραπάνω, δόθηκε η ευκαιρία να αντιληφθούμε καλύτερα τη ζωτικής σημασίας σχέση που έχουμε με το αντικείμενο της εργασίας μας. Μια εργασία καλλιτεχνικής φύσης, δημιουργική που την τροφοδοτούμε… και μας επιστρέφει…, σε μια αέναη αμφίδρομη σχέση της οποίας επίκεντρο αποτελούν, τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου, οι Μαθήτριες και οι Μαθητές μας!

Μας λείψατε!!! Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και σας περιμένουμε το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

Το Σεπτέμβρη, ανανεωμένοι, με νέες ιδέες-προτάσεις, επί των παρεχόμενων πολιτιστικών προγραμμάτων, αλλά και νέα προγράμματα καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Παρακολουθείτε τις αναρτήσεις στην σελίδα μας στο Facebook και την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καισαριανής για να ενημερώνεστε σχετικά με το Πολιτιστικό Κέντρο.